De Loden Roos verrast vrijwilligers Voedselhulp

LodenRoos.VHN

De Loden Roos heeft onlangs alle vrijwilligers van Voedselhulp Nunspeet verblijd met een geschenk van de firma Brynxz. De vrijwilligers wisten van niets; het was een grote verrassing toen de dames van De Loden Roos op een ochtend op bezoek kwamen om de potten en vazen uit te delen.

Brynxz schenkt de woon- en lifestylewinkel aan de Brinkersweg elk jaar een aantal items, zoals vazen en verlichting, om cadeau te geven. “Het was onze stagiaire Sharon die ons op de Voedselhulp attendeerde”, vertellen Alina Beelen en Jacqueline de Heer, die vorig jaar al het personeel en de bewoners van de Ittmannshof en de Bunterhoek verrasten. “We waren meteen enthousiast omdat deze mensen zich in hun vrije tijd zich inzetten voor dorpsgenoten in nood.”

Janet Dollekamp, coördinator bij Voedselhulp Nunspeet, vindt het een mooi gebaar: ‘We vinden het fijn dat er ook op deze manier waardering is voor het werk van de Voedselhulp. Heel leuk dat De Loden Roos aan ons heeft gedacht.”

Eerder die week verblijden de dames van De Loden Roos ook Hospice De Regenboog door de stilteruimte en de huiskamer te stylen met decoratieartikelen die Brynxz ter beschikking gesteld heeft.