Jubileumfeest Voedselhulp Nunspeet

Voedselhulp Nunspeet bestaat vijf jaar. Dankzij een gift van de Rabobank uit het Rabofonds Noord Veluwe kon het bestuur alle vrijwilligers verrassen met een feestelijke avond in De Duiventil. Nadat voorzitter Ton Brosky had teruggeblikt op de afgelopen jaren, en de vrijwilligers die zich drie, vier of zelfs al vijf jaar belangeloos inzetten in het zonnetje waren gezet, kon iedereen genieten van een barbecuebuffet. Het toetje was een optreden van De Keltische Keilers.

Voorzitter van Voedselhulp Nunspeet Ton Brosky: “We zijn erg dankbaar dat we al vijf jaar dienstbaar mogen zijn in ons dorp. Met de bijdrage van de Rabobank konden wij onze vrijwilligers bedanken. Daar zijn wij bijzonder blij mee. We hebben een feestje gevierd met alle vrijwilligers, omdat door hun inzet Voedselhulp Nunspeet honderden mensen in Nunspeet levensmiddelen kon schenken. Uiteraard is hun werk alleen maar mogelijk door de enthousiaste bijdragen van kerken, winkeliers en donateurs.”

Fred Hup van de Rabobank: “Rabobank ondersteunt graag lokale initiatieven. Voedselhulp Nunspeet is daar een mooi voorbeeld van. Deze mensen doen ontzettend goed werk.”

img-20161022-wa0014