Stem op Voedselhulp Nunspeet

Stichting Voedselhulp Nunspeet maakt kans op financiële steun van Stichting Specsavers Steunt! De Specsavers-winkelteams willen graag iets teruggeven aan de lokale gemeenschap en hebben daarom een actie bedacht.

Van 14 november t/m 12 december 2016 kunt u stemmen op Voedselhulp Nunspeet. Het goede doel met de meeste stemmen uit de regio is de ‘winnaar’. Voor deze organisatie wordt een jaar lang gespaard.

Hoe werkt het?

  • In de stemperiode kunt u één keer per dag, per e-mailadres (maximaal 20 stemmen per IP-adres) een stem uitbrengen op het goede doel van uw keuze.
  • Nadat u op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Stemt u voor de eerste keer, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op de bevestigingslink heeft geklikt. Alle stemmen die u hierna uitbrengt op dit doel worden direct verwerkt, u ontvangt dan geen bevestigingsmail meer. Let op: het is mogelijk dat de bevestigingsmail in uw spambox terecht komt.
  • Op 12 december 16.00 uur sluit de stembus.

Lees hier meer over de actie van Stichting Specsavers Steunt.