Nieuwe Transporter

Voedselhulp Nunspeet heeft een nieuwe Transporter kunnen aanschaffen dankzij giften van Tafelronde 156 Nunspeet, Hervormd Nunspeet en het landelijke Oranjefonds. Met deze auto kunnen de chauffeurs van Voedselhulp nog beter en praktischer hun werk doen.

Het begon allemaal met de Tafelronde, die een grote gift verwachtte uit de opbrengst van het georganiseerde Oktoberfest en hiermee graag een project binnen Voedselhulp Nunspeet wilde steunen. Omdat de oude Transporter over niet al te lange tijd moest worden afgeschreven en een ruimere auto praktischer zou zijn, heeft het bestuur van Voedselhulp Nunspeet dit project voorgesteld. Met de gift van de Tafelronde en andere grote giften vanuit de Heleboeldag van Hervormd Nunspeet en het Oranjefonds kon uiteindelijk de nieuwe Transporter aangeschaft worden.

Ton Brosky, voorzitter van Voedselhulp Nunspeet: “We zijn zeer blij met deze Transporter en de geweldige giften die de aanschaf mogelijk hebben gemaakt. Door de ruimere auto hoeven onze chauffeurs minder vaak heen en weer te rijden. Het meeleven met Voedselhulp Nunspeet en de noden van onze klanten is hartverwarmend. Ook buiten de giften voor deze Transporter willen we gulle gevers hartelijk bedanken. Jullie maken het mogelijk dat wij zoveel mensen zo goed kunnen helpen.”