Update | Coronavirus

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Veel voedselhulpen hebben het zwaar. Er is een tekort aan pakketten en medewerkers, terwijl het aantal cliënten juist stijgt. De impact van het virus op de Voedselhulp Nunspeet verandert dagelijks. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van alles wat er op dit moment speelt rondom het coronavirus bij de Voedselhulp Nunspeet.

Is er nog een pakketuitgifte?

Ja, Voedselhulp Nunspeet deelt nog steeds elke donderdag pakketten uit. Tijdens de crisis doen we dit tussen 13:30 uur en 14:00 uur. U krijgt uw pakket mee in een boodschappentas met een uniek nummer. Deze tassen neemt u de week erna weer mee terug, zodat we deze opnieuw kunnen gebruiken.

We vragen u om tijdens de pakketuitgifte buiten te wachten totdat u aan de beurt bent. Houd daarbij voldoende afstand van de mensen om u heen.

Bent u verhouden, hebt u keelpijn of voelt u zich ziek? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of via de mail. We bedenken dan samen een oplossing, zodat u toch uw boodschappenpakket kan krijgen.

Kunt u door de impact van het coronavirus om financiële redenen geen boodschappen meer doen? Neem dan ook contact met ons op via ons e-mailadres.

Hebben jullie nog genoeg vrijwilligers?

Ja, op dit moment hebben we nog genoeg vrijwilligers. Daarnaast hebben diverse mensen zich gemeld als extra vrijwilligers. Voor al deze extra vrijwilligers hebben we een reservelijst aangelegd. Maar de coronacrisis lijkt nog langere tijd aan te houden. Wij hopen daarom dat we voor een langere tijd beroep op u mogen doen. Voor de meest actuele stand van zaken kunt u onze Facebookpagina in de gaten houden. Wilt u zich opgeven als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres