Jaarlijkse kerstpakkettenactie 2021

Het is inmiddels een mooie Nunspeetse traditie rond de feestdagen: de kerstpakkettenactie van Voedselhulp Nunspeet. Inwoners en bedrijven uit Nunspeet kunnen houdbare producten uit hun kerstpakket doneren aan de Voedselhulp. Op deze manier ondersteunen ze hun dorpsgenoten die het financieel moeilijk hebben.

De kerstpakketten of artikelen hieruit kunnen ingeleverd worden vanaf het einde van dit jaar tot het begin van 2022 bij De Wheme aan de Ds. de Bouterlaan in Nunspeet. Dit kan op de volgende dagen:

  • Woensdag 22 en donderdag 23 december.
  • Woensdag 29 en donderdag 30 december.
  • Maandag 3 t/m woensdag 5 januari.

Voor alle dagen geldt dat u de producten tussen 9.00 en 12.00 uur kunt inleveren. Let op: alcoholische dranken worden niet aangenomen. Lukt het niet om uw pakket op deze dagen te brengen, dan kunt u contact met ons opnemen, zodat we kunnen zoeken naar een oplossing (mail: info@voedselhulpnunspeet of bel: 06-42274735.

De Voedselhulp Nunspeet sorteert alle ingeleverde producten. Tijdens de kerstpakkettenactie worden vaak veel luxeproducten ingezameld, zoals nootjes, luxe koeken en chocolade. Deze worden niet in een keer uitgegeven, maar in de loop van het nieuwe jaar. De pakketten worden dan aangevuld met deze extraatjes uit de kerstpakkettenactie.

Namens onze cliƫnten, hartelijk dank!